Fallout: Equestria PL
Nowy użytkownik
Nigdy wcześniej nie czytałem fanifików, a ten był pierwszy za jakiego chciałem się zabrać (uwielbiam fallout). Z Anigelskim u mnie nie za dobrze, więc tłumaczenie było mi potrzebne. I oto znalazłem tłumaczenie i uważam, że ten fanfik jest epicki. Dzięki wielkie dla osób które tłumaczą to. Nie mogę się doczekać kolejnych rozdziałów. /)
Użytkownik
Wydaje mi się że na nowy rozdział trzeba będzie chwile poczekać , zważając że rozdział trzynasty wyszedł dwa dni temu ;]
Nowy użytkownik
Jeszcze taka drobna uwaga. Zauważyłem, zamierzaliście udostępnić 3 rozdziały na raz i przez to było nezłe opóźnienie. Uważam, że lepiej wypuścić jeden rozdział częściej niż kilka rzadziej.
Cóż, plany wydania trzech na raz były wynikiem mojego nieustającego optymizmu, jak zwykle zweryfikowanego przez rzeczywistość ;]
Jest natomiast spora szansa, że rozdział 14 ukaże się w przeciągu tygodnia-10 dni. Trzymajcie kciuki ;]
Administrator
Ok Poulsen, widzę, że już wiesz jak to jest gdy mówię, że "już kończę!", "dzisiaj będzie!" spoko, 14nastka właśnie trafia do korekty
Corrupted_Kindness napisał:
Ok Poulsen, widzę, że już wiesz jak to jest gdy mówię, że "już kończę!", "dzisiaj będzie!"
spoko, 14nastka właśnie trafia do korekty
Znakomicie ^^
Użytkownik
Szybko
14stka powinna być za około tydzień (może szybciej, zależy od tego, ile będę miał czasu w tygodniu), 15 niedługo potem.
Użytkownik
Jak dla mnie bomba.
Rozdział 14 ukaże się we wtorek-środę przyszłego tygodnia. Przepraszam za opóźnienie, ale miałem ciężki tydzień w pracy i dopiero dzisiaj zacząłem prace nad korektą.
Nowy użytkownik
Możemy się dzisiaj spodziewać nowego rozdziału?
Użytkownik
hehe. Też się nie mogę doczekać ;p