Fallout: Equestria PL
Nowy użytkownik
Mam nadzieje, że 14 rozdział się jeszcze dzisiaj ukarze.
Ffuuuuuuuuuuuu-
To znaczy, sorki ludziska, starość nie radość, praca dała mi w kość, 14stka będzie sobota-niedziela. Bardzo Was przepraszam za laga >.>
Gość
Nareszcie!
PS Dopiero teraz zauważyłam twoje konto na mlppolska. Jestem tam Nightmare.
Zajęło mi to cały dzień, odblokowałem kolejny poziom osiągnięcia "Garb Od Siedzenia Przed Kompem", ale oto w końcu jest! Rozdział Czternasty!
Rozdział Czternasty
Użytkownik
Yeah! Ale będzie czytanie ;D
Gość
Kurka wodna, sorry, że pospieszam, ale na kiedy przewidujesz następny rozdział? To jest boskie odlotowe!
"Przewidujecie", nie "przewidujesz" - jest nas kilku tłumaczy Rozdział 15 będzie gotowy w przeciągu tygodnia-dwóch.
Cieszymy się, że się podoba, zapraszamy do zarejestrowania się na forum
Użytkownik
Zauważyłem że rozdziały coraz szybciej zaczynają wychodzić ;]
Ostatnio edytowany przez Thorwaldsen (2013-02-12 18:24:27)
Administrator
Na razie długość rozdziałów wacha się w okolicach 30 +/- 10 stron, tłumaczenie 20paru a prawie 40stu to spora różnica. Niestety, późniejsze rozdziały osiągają liczby nawet do 150+ stron (najdłuższy - Canterlot) i mogą zająć trochę czasu w tłumaczeniu. Do tej pory każdy tłumaczy po jednym rozdziale, ale za te co mają 100+ stron pewnie zabierzemy się wszyscy wspólnie.
W sumie to ostateczną korektę robi zawsze Poulsen, ale zastanawia mnie, i tu pytanie do czytających, czy ktoś jest w stanie rozróżnić tłumacza rozdziału po stylu tłumaczenia?
Nowy użytkownik
Raczej nie, nie ma tam mocno dających znać różnic.
Użytkownik
Tez nie zwróciłem na to uwagi. Musiałbym przeczytać całość jeszcze raz.