Fallout: Equestria PL
Orientacyjnie tydzień-dwa, ale nic nie możemy obieca c na pewno, jest trochę materiału do ogarnięcia w tych trzech rozdziałach.
Gość
Kiedy można liczyć na kolejną porcję falloutowej equestrii? Fani są na głodzie nie każcie im czekać ^^
Gość
Lepiej żeby rozdziały były dodawane częściej ale po jednym, bo za dużo czekania
Gość
Poulsen napisał:
pozostałe złapały laga >.<
Dajcie [ctr] + [r] powinno pomóc ^^
Gość
Więc kiedy możemy się spodziewać następnych rozdziałów? Nie zrozum mnie źle Poulsen, że was poganiam albo coś ;D, bardzo doceniam waszą prace ale minęły 4 dni od posta, że "13sty rozdział będzie na dniach" a go niema. Fani już się niecierpliwią.
Administrator
kumpel powiedział, że powinniśmy przestać wrzucać kolejne rozdziały dopóki ktoś nie napisze czegoś więcej niż "kiedy następny rozdział?" ;p
Gość
Przeczytałem 12 rozdziałów i stwierdziłem że to jest świetne!!!
Gość
Ja tylko żałuje że nie znam angielskiego na tyle dobrze by móc też czytać oryginał :]
Corrupted_Kindness napisał:
kumpel powiedział, że powinniśmy przestać wrzucać kolejne rozdziały dopóki ktoś nie napisze czegoś więcej niż "kiedy następny rozdział?" ;p
Wiesz, to całkiem niezły pomysł ;p
A na poważnie, to pomyślę o dodaniu nowego działu do otwartej części forum, na topici "dyskusyjne".
Gość
To nie taki zły pomysł bo dyskusje tutaj mogłyby się kończyć spoilerowaniem dla tych co jeszcze nie przeczytali danych rozdziałów.
Kolejny rozdział fanfica gotowy, zapraszamy do lektury
Rozdział Trzynasty
Zapraszamy do tematu z dyskusją w nowym dziale naszego forum
Gość
HAHA! Nareszcie Ale będzie czytanie wieczorem ;]
Gość
To. Jest. THE BEST FIC!
muszę to napisać: kiedy następny/e rozdział/y?